De familie Segers

De Familie Segers
speelt
 “OVER ANDERE MENSEN”: liedjes en vertelsels met Iwein Segers

Zo, dat comedy avontuur zit er ook weer op. Na ’25 jaar Iwein Segers’, de Comedy Casino Cup en het Leids Cabaret Festival is Iweintje Segers’ ego zo goed als ontploft. Tijd om serieus genomen te worden, want willen we dat niet allemaal? Tijd om het over ‘de andere mensen’ te hebben. En dus eigenlijk ook weer over zichzelf. Want zijn wij niet allemaal hetzelfde?

Deze keer niet onder de vorm van comedy of cabaret, maar met eenvoudige liedjes geschreven door de heren Segers en Ilsbroekx. Gezongen en gespeeld door Segers, Ilsbroekx en een nog niet nader genoemd derde lid… (maar dat zal hoogst waarschijnlijk wel een lekker wijf zijn!)

De korte vertelsels van Segers moet je er tussen de liedjes door maar bijnemen, of is het andersom? Iwein leest ook voor uit werk van zijn lievelingsschrijvers. Iwein Segers kan echt heel goed voorlezen!

Uw enige taak wordt luisteren en misschien zachtjes mee wiegen of swingen. Voor de rest hoeft u helemaal niets te doen. Eventueel de cd kopen, want die verschijnt in januari 2011.
Veel plezier en luistergenot.

Website van Iwein Segers.

Reacties

  • Geen reacties

    Breng de bal aan het rollen door een reactie te plaatsen op dit artikel!

Reageer op dit artikel